Talo gespecialiseerd in petroleumproducten

 

Talo: kwalitatieve petroleumproducten tegen een scherpe prijs

Al sinds 1982 staat Talo tot uw dienst met diverse petroleumproducten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op onze service voor de thuislevering van gasolieverwarming, diesel, petroleum en meer. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een professionele dienstverlening. Wij zijn voornamelijk actief in de omgeving van Kortrijk en Izegem en staan garant voor een snelle service.

 

Wij staan in voor de thuislevering van petroleum, diesel, gasolie en smeermiddelen. Bedrijven kunnen dit onder meer gebruiken voor landbouw, industrie of automotive, maar onze producten zijn eveneens geschikt voor particulier gebruik. Wij hebben daarbovenop een tankstation in Izegem, waar u terecht kunt voor diesel en loodvrije benzine voor wagens en voor gasolie voor landbouwvoertuigen en graafmachines.

 

Onze grootste troef? Een snelle levering tegen een voordelige prijs. Alles wordt binnen de 24 uur geleverd in de omgeving van Kortrijk en Izegem. Bovendien bent u bij ons zeker van kwaliteit: dit komt ook de levensduur van uw voertuigen of installatie ten goede. Ook een professionele service komt bij ons op de eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt, of u nu een kleine of een grote hoeveelheid bestelt bij ons.

 

Geniet van een scherpe prijs voor al uw petroleumproducten en kies voor Talo. Bel ons of vul het contactformulier in voor meer informatie of voor de thuislevering van diesel, gasolie en petroleum. Neem ook een kijkje op onze website.

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in petroleumproducten en staan sinds 1982 tot uw dienst.

Levering aan:

  • KMO's
  • Bedrijven
  • Particulieren


Gasolieverwarming - diesel -gasolie extra - gasolie polar- oliën - vetten - Gulf-verdeler

Tevens kan u op ons een beroep doen voor tankcontroles!
Nu ook tankstation voor diesel met kaartsysteem, 24 uur per dag, tegen voordelige prijzen.